Oudercommissie

Praat mee over het beleid!

De leden van de oudercommissie stellen zich hieronder voor. We verwelkomen met ingang van 1 januari 2019 het nieuwe lid, Britta Rezelman. Zij en Michelle stellen zich hieronder voor.Beste ouders,

Graag stel ik mij voor als nieuw lid van de oudercommissie. Mijn naam is Britta en ik woon samen met Leon en onze dochter Jenthe in Schagen. Per januari gaat Jenthe naar de gastouder voor 1 of 2 dagen. Ik sta open voor nieuwe ideeën en ik denk graag met de commissie mee over de opvang. Mochten er nog vragen zijn of goede ideeën, horen wij ze graag!

Met vriendelijke groet,
Britta Rezelman

 


Beste ouders,

Hierbij wil ik mij graag voorstellen als nieuwste lid van de oudercommissie van Alles Kits. Ik ben Michelle Mulder en getrouwd met Richard. Samen hebben we een dochter Jette, die twee dagen met veel plezier naar de gastouder gaat. Met mijn deelname aan de oudercommissie wil ik de kwaliteit van de opvang waarborgen en waar nodig bevorderen. Heeft u goede ideeën neem dan contact op met de oudercommissie!

Met vriendelijke groet,
Michelle Mulder

 


Alles Kits heeft ten gunste van de oudercommissie een lidmaatschap bij de Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang (BOINK).

Vragen of suggesties voor, of aanmelden om deel te nemen aan de oudercommissie? Neem rechtstreeks contact met ze op via