Oudercommissie

Praat mee over het beleid!

De leden van de oudercommissie stellen zich hieronder voor. We verwelkomen vanaf november 2021 een nieuw lid, Femke Koppen. Zij en Michelle stellen zich hieronder voor.Hallo, ik ben Femke Koppen en mijn partner is Wim Dekker. Ik ben moeder van 2 lieve kindjes; Pien en Guus. Zelf werk ik ook in de kinderopvang, op een kinderdagverblijf in Alkmaar.
Ik ben gestrikt om de oudercommissie te versterken door mijn schoonzus die al in de oudercommissie zit ;) Al vind ik het erg leuk om mee te denken met het gastouderbureau Alles Kits. We hebben een leuk oudercommissie-team en met behulp van iedereen, maken we het leuk voor de kinderen en gastouders.


 


Beste ouders,

Hierbij wil ik mij graag voorstellen als nieuwste lid van de oudercommissie van Alles Kits. Ik ben Michelle Mulder en getrouwd met Richard. Samen hebben we een dochter Jette, die twee dagen met veel plezier naar de gastouder gaat. Met mijn deelname aan de oudercommissie wil ik de kwaliteit van de opvang waarborgen en waar nodig bevorderen. Heeft u goede ideeën neem dan contact op met de oudercommissie!

Met vriendelijke groet,
Michelle Mulder

 


Alles Kits heeft ten gunste van de oudercommissie een lidmaatschap bij de Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang (BOINK).

Vragen of suggesties voor, of aanmelden om deel te nemen aan de oudercommissie? Neem rechtstreeks contact met ze op via