Oudercommissie

Praat mee over het beleid!

De leden van de oudercommissie stellen zich hieronder voor. We verwelkomen vanaf februari 2024 een nieuw lid, Carmen Witting. Oudgediende Femke en Carmen stellen zich hieronder voor.Hallo, ik ben Femke Koppen en mijn partner is Wim Dekker. Ik ben moeder van 2 lieve kindjes; Pien en Guus. Zelf werk ik ook in de kinderopvang, op een kinderdagverblijf in Alkmaar.
Ik ben gestrikt om de oudercommissie te versterken door mijn schoonzus die al in de oudercommissie zit ;) Al vind ik het erg leuk om mee te denken met het gastouderbureau Alles Kits. We hebben een leuk oudercommissie-team en met behulp van iedereen, maken we het leuk voor de kinderen en gastouders.


 


Hallo, mijn naam is Carmen Witting. Samen met mijn man Casper zijn wij trotse ouders van onze zoon Gijs.
Sinds begin dit jaar gaat Gijs één dag per week naar een gastouder bij ons in de buurt.
Casper is werkzaam in de IT, ikzelf werk als kinderergotherapeut in de regio.
De keuze voor een kleinschalige opvangplek bij een gastouder, dicht bij ons in de buurt, geeft ons een fijn en vertrouwd gevoel.
Ik vind het leuk om mee te denken met de oudercommissie en waar mogelijk een bijdrage te leveren voor de kinderen, ouders en gastouders.

 Alles Kits heeft ten gunste van de oudercommissie een actief lidmaatschap bij de Belangenvereniging voor ouders in de kinderopvang (BOINK).

Vragen of suggesties voor, of aanmelden om deel te nemen aan de oudercommissie? Neem rechtstreeks contact met ze op via