Voorstellen

Over Alles Kits

Mijn naam is Patricia Does. Ik ben in 2008 afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam en moeder van twee dochters en een zoon (2011, 2014 en 2015). 

Na mijn studie heb ik vrijwel gelijk een interessante baan gevonden als zorgcoördinator bij een Medisch Gastouderbureau. Na 2 jaar hield dit bedrijf op te bestaan maar gelukkig kon ik kort daarop verder als ass. leidinggevende bij een kinderdagverblijf. Met deze overstap werd mij duidelijk wat mijn visie op kinderopvang als pedagoog is en ben ik gestart met een eigen gastouderbureau (in 2012). Dit heb ik een aantal jaar als docent Babymassage (2011-2017) gecombineerd met het wekelijks geven van cursussen Babymassage. De drukte en planning van ons eigen gezin hebben mij doen besluiten hiermee te stoppen. Wie weet pak ik dit nog eens op als onze jongste ook op school zit.

Ik hoop dat je op deze website de informatie kunt vinden die je zoekt. Als dat niet het geval is, neem dan contact met me op. Ik hoop dat ik jullie verder kan helpen.

Tot ziens!