Nieuws

Blijf op de hoogte!

Hier vind je een overzicht van de afgelopen geplaatste nieuwsberichten en de activiteiten op social media.
12 oktober 2022

Mishandeling blijft een naar onderwerp maar we willen dit op de agenda houden omwille van het welzijn van alle kinderen. Woensdag 12 oktober komt Jeroen van de Ven (ervaringsdeskundige) ons meer vertellen over zijn jeugd... 
19 januari 2021

De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur! Waar we gewoonlijk kunnen genieten van allerlei mooie activiteiten in bibliotheken, op scholen of in de kinderopvang zal dat dit jaar wat soberder plaatsvinden. Zo is er een mooie online workshop 'Zingen en Zo' (tegen kosten) of zijn er online voorleesactiviteiten. Kijk op de website van Nationale Voorleesdagen voor tips!
19 december 2020

De Belastingdienst biedt ouders de mogelijkheid tot ondersteuning bij de aanvraag en/of wijzigingen aanbrengen in de Kinderopvangtoeslag. Ben je hierin geïnteresseerd: laat het me weten dan meld ik je aan!
22 april 2020

De opvang is m.i.v. 16 maart alleen geopend voor noodopvang. Op 11 mei as. is het voor alle ouders weer mogelijk om gebruik te maken van de opvang onder de bekende hygiënemaatregelen.
22 oktober 2019

'We realiseren ons dat onze kinderen een deel van onze gastouder met zich meenemen voor de rest van hun leven'
 

(Moeder over het naderende afscheid van hun gastouder na 10 jaar opvang)

23 april 2019

Zaterdag 18 mei organiseert Alles Kits ism Parento en Stappertje gastouderbureau een inspiratiedag voor nieuwe en bestaande gastouders! Kom ook langs tussen 14.00-17.00u bij Dagcentrum Jan Willem (Reigerlaan 27, Sint Pancras). We hopen je daar te zien! 

Meer informatie: gastouderinspiratiedag@gmail.com

14 januari 2019

 Alweer een aantal weken in het nieuwe jaar... Het vorig jaar was mooi: veel gezinnen weer kunnen helpen aan nieuwe gastouders, maar teveel ook niet. Er is een tekort aan gastouders... daarom organiseer ik binnenkort met twee collega-gastouderbureau\'s een informatiebijeenkomst over het gastouderschap. Superveel zin in om nieuwe gastouders te ontmoeten!

20 november 2018

 Druk doende met het aanpassen van de huidige meldcode... het is een pittige klus maar zo belangrijk dat we de juiste paden bewandelen wanneer er vermoedens zijn van mishandeling. Per 1 januari 2019 treedt de nieuwe meldcode in werking: we hebben dus nog even!
24 mei 2018

Er is in navolging van de AVG-wetgeving een privacyverklaring opgesteld. Deze is hier te vinden. 
1 januari 2018

Happy New Year!


Voor iedereen de allerbeste wensen voor 2018! 
27 november 2017

Wie o wie zou er in de kindercommissie willen meepraten over de vorm van de gastouderopvang? Stuur een mailtje naar info@alleskits.info!
16 oktober 2017

Op 12 november organiseren de oudercommissie en Alles Kits een inzamelingsactie voor Stichting Semmy (Lak door Tijn). Het wordt vooral een gezellige, 'relaxte' dag en we hopen natuurlijk op een mooie opkomst. Om wat terug te doen voor jullie inzet (vooral die van de kinderen natuurlijk) komt er een heel mooi poppentheater een voorstelling spelen en is er een workshop Muziek op Schoot. Kosteloos natuurlijk! Hopelijk tot dan!
9 februari 2017

Er staan interessante en actuele thema-avonden gepland voor 2017. Op 27 februari volgt een avond voor gastouders over Belasting en zelfstandig ondernemerschap.  In maart kunnen de vraagouders vrijwillig hun EHBO-kennis opvijzelen (gastouders hebben in januari/februari hun verplichte herhalingscursus gedaan) en in april gaan de gastouders oefenen met lastige gesprekken. Eind dit jaar volgt waarschijnlijk nog een heel interessante avond over communicatie met kinderen!
9 januari 2017

Het goede doel 2016 is op het allerlaatste moment gekozen en is geworden: Save The Children. Vanwege hun bijdragen gericht op de vluchtelingenkinderen is er een donatie van €250,- gedaan om hen hierin te steunen. Het goede doel voor 2017 wordt nader vastgesteld: suggesties? Mail!
22 november 2016

Woensdagavond 23 november komt de oudercommissie van Alles Kits weer bijeen in de nieuwe samenstelling. We verwelkomen Michelle Mulder-Dekker als nieuw lid na het afscheid van Krista Epskamp. Op een goede vergadering!
28 juli 2016

Hoera! Alles Kits heeft het keurmerk Meldcode Kindermishandeling en Huiselijk Geweld behaald via de LVAK (Landelijke Vereniging Aandachtsfunctionarissen Kindermishandeling). Dit is een bewijs dat de meldcode voldoet aan de laatste wettelijke eisen.
22 december 2015

De eindopbrengst van de actie voor de Sinterklaasbank is €600,- geworden! Ongelooflijk bedrag: ik ben MEGAtrots op de medewerking van iedereen, de prachtige kunstwerken van de kinderen en de gulle giften van de ouders! Dank, dank, dank! 
1 december 2015

Wauw... wat was het ontzettend leuk afgelopen zaterdag! Wat een opkomst! De huidige tussenstand is €342,87 maar we gaan nog even door. De Sinterklaasbank kan volgend jaar al weer 11 gezinnen een steuntje in de rug geven: dankzij jullie!
9 november 2015

28 november is het benefiet voor de Sinterklaasbank! Deze week wordt er meer bekend gemaakt over het programma en de activiteiten. Spannend!! 
12 oktober 2015

Heel belangrijk! Hoe is mijn vervanging ivm mijn eigen bevalling geregeld? Net als vorige keer vervangt mijn lieve collega Esmaralda Buschman mij indien nodig. De contactgegevens blijven gelijk, alleen wie er antwoord kan dus een verrassing zijn. Niet denken: Patricia is met verlof, gewoon bellen/mailen! 
17 september 2015

HOERAAAAAA!!! Vandaag is het Dag van de Gastouder. De gastouders ontvangen ofwel een aardigheidje via de post, of heb ik vanochtend als 'postbode' bezocht. #dankbaarberoep #werkenmetkinderen
isgeweldig

14 juli 2015

Op 19 september as. is er een speciaal congres voor gastouders! (Kan hier helaas geen link in kwijt.) Laat mij even weten of je gaat, misschien kan ik een carpooltje op touw zetten!
29 juni 2015

Het is echt 'weer' Nederlands weer ten top: van herfst naar tropisch! Als de voorspellingen waarheid worden: drinken, drinken, drinken allemaal! Baby's óók: lekker een flesje extra water. En vergeet niet te genieten! 
16 juni 2015

Hoera, de nieuwe website(s) zijn online! Ik ben blij met het resultaat: als je er iets over kwijt wilt, mail het me!
15 juni 2015

Het duurt nog even, maar het akkoord is er: er komt een ander systeem voor de kinderopvangtoeslag. Het plan wordt nu door de overheid verder uitgewerkt en zal pas op z'n vroegst in 2018 in werking treden.  
11 juni 2015

Omdat de website van Alles Kits onder handen werd genomen om deze goed leesbaar te maken op tablets en smartphones, is gelijk het logo vernieuwd. Wat een metamorfose! :D
1 juni 2015

Oud nieuws... Het archief aan nieuwsbrieven tot nu toe.
NB #7, juni '15 
NB #6, maart '15 
NB #5, januari '15
NB #4, oktober '14
NB #3, mei '14 
NB #2, januari '14
NB #1, oktober '13

Facebook

Ook via social media


 
 

Twitter

Helemaal hip