Gastouders gezocht!

Zoek ik jou?

Gastouders gezocht!

Oei, ik zag dat ik deze pagina allang niet had bijgewerkt... Want momenteel ben ik wél héél naarstig op zoek naar nieuwe, professionele maar vooropgesteld lieve gastouders! Ik heb van een aantal mensen afscheid moeten nemen en dat creeërt weer ruimte voor nieuwe gastouders. (Niet dat ik zo makkelijk afscheid neem van mensen hoor...) 

Voor het eerst in 6 jaar heb ik een wachtlijst op mijn bureau liggen en die jongt alleen maar aan. Het liefst ga ik alle deuren langs om te kijken wie er nog plek heeft, want deze kinderen en hun papa's en/of mama's zijn te leuk om 'nee' te moeten verkopen. Maar ik ben wel op zoek naar een klik. Een klik die kan ontstaan met de ouders van mijn lijstje, maar vooral een klik met 'mezelf'. De samenwerking met gastouders is vooral bij aanvang erg intensief en ik vind het fijn als ik mezelf kan zijn/blijven hierin. Dus ik ben echt op zoek naar dé klik!

Voel je je aangesproken? Ben je al een professionele gastouder, of wil je dat worden*? Ben je geduldig, lief en sta je voor kwaliteit?

Neem contact met me op!

 *Wees je wel bewust van het feit dat je mogelijk nog een opleiding moet gaan volgen alvorens je gastouder kunt worden. De kosten hiervoor draag je zelf: ik kan dat als kleinschalig bureau niet voor je financieren. Houd dat in gedachten... niet onbelangrijk. Maar een voordeel van een kleinschalig bureau is weer het persoonlijke contact, onder andere. Maak een keuze waar je je goed bij voelt, zo ga ik ook te werk!

Word vrienden met Alles Kits op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van gezinnen die nog op zoek zijn naar een gastouder!