Voorstellen

Over Alles Kits

Mijn naam is Patricia van der Ben-Does. Ik ben in 2008 afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam en moeder van twee dochters en een zoon (2011, 2014 en 2015).

Pedagoog en docent babymassage

Na mijn studie heb ik vrijwel gelijk een interessante baan gevonden als zorgcoördinator bij een Medisch Gastouderbureau. Na 2 jaar hield dit bedrijf op te bestaan maar gelukkig kon ik kort daarop verder als ass. leidinggevende bij een kinderdagverblijf. Met deze overstap werd mij duidelijk wat mijn visie op kinderopvang als pedagoog is en ben ik gestart met een eigen gastouderbureau (in 2012). Dit combineer ik als docent Babymassage (sinds 2011 met een pauze van 2017-2019) met het geven van cursussen Babymassage. Vandaar de verwijzing naar de andere website over gastouderopvang rechtsboven op deze site.


In 2010 kwam ik in aanraking met Babymassage en besloot de docentenopleiding te gaan volgen. Sindsdien geef ik met heel veel plezier de cursus Babymassage. Inmiddels hebben al bijna 200 baby's deelgenomen aan de cursus en ik hoop dit nog vele jaren te kunnen blijven geven om zoveel mogelijk moeders en baby's te helpen met een ontspannen start!

Tot ziens! 

 

Fotoalbum